Annonse
00:01 - 22. april 2016

Arbeiderbevegelsens historie i et nøtteskall.

Annonse

Om Rune Bjerke må gå av som DNB-sjef etter å ha sendt kunder til skatteparadis, er det et paradoks, men også en konsekvens av visse krefter i det norske sosialdemokratiet som i tre generasjoner har virket i slekten Bjerke fra Hof, senere Årvoll og Frogner. Vi mennesker kan skape våre liv gjennom hardt arbeid og gode valg, men vi er også underlagt de omskiftelige ideer som kalles «tidens ånd», som skaper nye scenarier rundt oss og gjør, som her, overgangen fra husmann til Ap-eminense til skatteunndragernes ubevisste hjelper glidende, sømløs og logisk.

NORMANN

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse