Annonse
00:01 - 22. april 2016

Arbeiderbevegelsens historie i et nøtteskall.

Annonse

Om Rune Bjerke må gå av som DNB-sjef etter å ha sendt kunder til skatteparadis, er det et paradoks, men også en konsekvens av visse krefter i det norske sosialdemokratiet som i tre generasjoner har virket i slekten Bjerke fra Hof, senere Årvoll og Frogner. Vi mennesker kan skape våre liv gjennom hardt arbeid og gode valg, men vi er også underlagt de omskiftelige ideer som kalles «tidens ånd», som skaper nye scenarier rundt oss og gjør, som her, overgangen fra husmann til Ap-eminense til skatteunndragernes ubevisste hjelper glidende, sømløs og logisk.

NORMANN

Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt