Annonse
00:00 - 01. april 2016

Men kebaben min får du aldri

Annonse

Odins sønner, natteravngruppen med helt tilfeldig valgte vikingsymboler, og som på ingen måte er rasistisk, opplevde indre splittelse i påsken. En administrator postet en oppfordring på Facebook om å ikke spise muslimsk mat, for eksempel kebab, fordi «vi står ikke for dette som økonomisk handel med disse fører med seg». Og fortsatte: «Spis Norsk mat folkens!» (sic) (sic i det påfølgende også). Det ble for mye for et av medlemmene, som måtte svare: «Unskyld meg altså.. Men dette blir for dumt! Jeg er ganske så rasistisk, men detta var litt i drøyeste laget syns jeg. La nå for guds skyld folk få lov til å spise det de vil..?» Ett sted går altså grensen. Et pussig sted, men et sted likefullt.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse