Annonse
00:00 - 05. februar 2016

Verdensforskning

Annonse

Tidsskriftet Internasjonal Politikk har siden 1938 plaget norske utenriksredaksjoner med kloke analyser om det vi bør vite om verden og som vi aldri rekker å lese så mye av som vi burde. Men nå går tidsskriftet heldigitalt, melder Norsk utenrikspolitisk institutt (Nupi), som har gitt det ut siden 1962. Digitaliseringen har to heldige effekter: Papirversjonen vil slutte å gi travle pressefolk dårlig samvittighet, og innholdet blir lettere tilgjengelig – nå legges det gratis ut på nett. Internasjonal Politikk ble grunnlagt av Norsk Komité for Internasjonale Studier i 1936, og ble tidligere gitt ut av Christian Michelsens institutt. Ny, digital utgave kan leses på www.tidsskriftet-ip.no og neste nummer kommer i mars.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse

«Hvorfor ble akkurat bompenger den skjebnesvangre tuen – som velter regjeringen ut i krise og skaper protestpartier i kommuner over hele landet? Bompengene har til nå klart å betjene…»