Annonse
00:00 - 05. februar 2016

Verdensforskning

Annonse

Tidsskriftet Internasjonal Politikk har siden 1938 plaget norske utenriksredaksjoner med kloke analyser om det vi bør vite om verden og som vi aldri rekker å lese så mye av som vi burde. Men nå går tidsskriftet heldigitalt, melder Norsk utenrikspolitisk institutt (Nupi), som har gitt det ut siden 1962. Digitaliseringen har to heldige effekter: Papirversjonen vil slutte å gi travle pressefolk dårlig samvittighet, og innholdet blir lettere tilgjengelig – nå legges det gratis ut på nett. Internasjonal Politikk ble grunnlagt av Norsk Komité for Internasjonale Studier i 1936, og ble tidligere gitt ut av Christian Michelsens institutt. Ny, digital utgave kan leses på www.tidsskriftet-ip.no og neste nummer kommer i mars.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 40 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse

«20. januar 2009 plasserte nybakte foreldre over hele kloden sine håpefulle ved tv-skjermen og fotograferte de nye verdensborgerne foran bildene alle ville tro på: av USAs nyvalgte…»