Annonse
00:00 - 05. februar 2016

Verdensforskning

Annonse

Tidsskriftet Internasjonal Politikk har siden 1938 plaget norske utenriksredaksjoner med kloke analyser om det vi bør vite om verden og som vi aldri rekker å lese så mye av som vi burde. Men nå går tidsskriftet heldigitalt, melder Norsk utenrikspolitisk institutt (Nupi), som har gitt det ut siden 1962. Digitaliseringen har to heldige effekter: Papirversjonen vil slutte å gi travle pressefolk dårlig samvittighet, og innholdet blir lettere tilgjengelig – nå legges det gratis ut på nett. Internasjonal Politikk ble grunnlagt av Norsk Komité for Internasjonale Studier i 1936, og ble tidligere gitt ut av Christian Michelsens institutt. Ny, digital utgave kan leses på www.tidsskriftet-ip.no og neste nummer kommer i mars.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 50 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse