Annonse
00:00 - 12. februar 2016

Futen er i farta

Enten det gjelder asylsøkere, Google, eller delingsøkonomi: Skattedirektør Hans Christian Holte sørger for å ha et ord med i laget.

Med Folkeregisteret i tankene: Før var ingen mer forhatt enn futen. I fjor ble skatteetaten tildelt omdømmeprisen. Vi traff skattedirektør Hans Christian Holte på handsfree-telefon i bilen da han var på vei til ledersamling for å pønske ut skatteetatens videre utvikling. Behovet for modernisering av Folkeregisteret er prekært, mener Holte. Foto: Christian Belgaux
Annonse

Jeg hører futen skal til Ringerike? Når du kommer opp mot Krokskogen må vi snakke litt om futen i eventyrene.

– Gjerne. Da vil jeg være ute av ­tunnelene.

– Du fortalte til Dagsrevyen tirsdag at det finnes halvannen million mennesker med D-nummer her i landet. Og at bare ti prosent av disse er sjekket slik at man vet at innehaveren er den hun utgir seg for å være. Hva er et D-nummer?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.