Annonse
00:00 - 05. februar 2016

Fasiten for 2016

Annonse

Ved å arrangere Spåkulen, vår uhøytidelige gjettekonkurranse om året som kommer, kan vi bruke den uendelige kraften i svermhjernen til å forutse hendelser. Og for en sverm dere er: 1037 besvarelser er ny rekord! De sikreste funnene er at vi ikke oppdager liv i universet (bare 4,7 % tror det), at vi ikke får satiremiljøer på høyresiden (6,1 %) og at Jon Fosse ikke får nobelpris (8,3 %). Mest spenning er knyttet til Gianno Infantino som Fifa-­president (55 %) og om kloden setter enda en ny varmerekord neste år (56 %). Mest oppsiktsvekkende: Sannsynligheten for at Bent Høie får tilbake oppoversveisen er så liten som 20 %.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse