Annonse
00:00 - 05. februar 2016

Fasiten for 2016

Annonse

Ved å arrangere Spåkulen, vår uhøytidelige gjettekonkurranse om året som kommer, kan vi bruke den uendelige kraften i svermhjernen til å forutse hendelser. Og for en sverm dere er: 1037 besvarelser er ny rekord! De sikreste funnene er at vi ikke oppdager liv i universet (bare 4,7 % tror det), at vi ikke får satiremiljøer på høyresiden (6,1 %) og at Jon Fosse ikke får nobelpris (8,3 %). Mest spenning er knyttet til Gianno Infantino som Fifa-­president (55 %) og om kloden setter enda en ny varmerekord neste år (56 %). Mest oppsiktsvekkende: Sannsynligheten for at Bent Høie får tilbake oppoversveisen er så liten som 20 %.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt