Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Innlandet utenlands

Illustrasjon: Ellen lande gossner
Annonse

Onsdag kom Innlandsutvalgets sluttrapport, med vedlegg. Konklusjonen er at Innlandet kan utgjøre en forskjell internasjonalt. Da må klyngene utvikles, og rapporten nevner i fleng spill- og underholdningsklyngen i miljøet rundt Norsk Tipping på Hamar. Videre vil Innlandet ha betydning nasjonalt som innovasjonsarena for fornyelse av offentlig sektor. Begge deler krever 1) Et forskningsløft. 2) Et læringsløft. Snart, men altså ikke ennå, vil vi slutte å stusse over alle instansene som i nyhetssendingene opptrer med et menneske som har tittelen «Leder Innlandet». Fra nyttår gjelder dette også Politiet i Vestoppland, Gudbrandsdalen og Hedmark.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse