Annonse
00:00 - 08. januar 2016

Gründer på tur

Annonse

Under nyttårsfeiringen i det svenske skisportsstedet Åre ble en fjellside plutselig lyst opp med logoen til bilprodusenten Audi. Begivenheten ble fanget opp av Trønder-Avisa, da mange nordtrøndere har hytte i dette området. Avisen refererte først til en kritisk kommentar på Facebook-siden til Åre kommune: «Jag blir forvånad och besviken. Vill inte ha våra fjäll belamrade med kommersiella budskap.» Men da avisen ba om en kommentar fra Steinkjer-gründeren Gunnar Severeide, som feiret nyttår i Åre, fikk pipen en annen lyd. «Dette var kjempespennende og en meget positiv overraskelse».

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 40 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse