Annonse
00:00 - 04. desember 2015

Omsnekret Andersen

Kritikken mot traumevarsler er overdrevet: Se, så fint det går å advare i løpende tekst.

Annonse

Det var en gang en far [cis-normativt traumevarsel] som het snekker [heteronormativt kjønnsrollemønster-traumevarsel] Andersen [nasjonalistisk-tradisjonalistisk helt-traumevarsel], og han hadde mange unger [traumevarsel: kan minne leseren om at noen har hatt sex] slik som farer [ortografisk radikalisme-traumevarsel] bruker å ha, og så var det en julekveld [kristen-dominant teologisk-imperialistisk traumevarsel] at han lista [riksmålstraumevarsel] seg ut mens ungene [narrativ diskriminering basert på alder-varsel] og fru snekker Andersen [kjønnsrollemønster fra en parodi på femtitallet-traumevarsel] satt og knekte nøtter for å spise filipine [kolonialistisk-rasistisk og nøtteallergisk traumevarsel].

Han skulle ned i vedskjulet [traumevarsel: mulig referanse til undertrykt homofili] sitt, for der hang det en julenissedrakt [julebordtraume-varsel], og på en kjelke lå det en stor sekk med julegaver [den gangen leseren fikk en genser i stedet for PlayStation-traumevarsel]. Så tok snekker Andersen på seg julenissedrakten [varsel: dette kan vekke traumene om alle de triste julaftenene etter at leseren ble så stor at nissen ikke lenger var magisk, men bare en utkledd onkel, og han hadde med seg en mye større pakke til lillebror] og dro kjelken med julegavesekken ut [traumevarsel: mørke] på gardsplassen [industriell mishandling av dyr-traumevarsel].

Men så var det glatt [smertefulle turer til ishockeybanen-traumevarsel] akkurat den julekvelden, så snekker Andersen datt [traumevarsel for de ordboknormative] så lang han var opp på kjelken [traumevarsel for kulturministre som sliter med å uttale Ratkje] og sekken [traumevarsel for katter], og så var det en bakke ned mot hovedvegen [å fysj’a meg, tenk på de stakkars trafikktraumatiserte!], og så sklei de dit, både sekken og kjelken og snekker Andersen. Like ved hovedvegen [ibid.] kom det en annen mann i julenissedrakt med en kjelke.

Annonse