Annonse
00:00 - 24. desember 2015

Godhetens grenser

Det drar på seg når man sender liberale signaler, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug. Selv gjør hun det ikke.

Ny grensevokter: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) i kontorene til Justisdepartementet i Nydalen. Skriften på tavlen sto der da hun kom. Foto: Christian Belgaux
Annonse

– Det kommer noen gullkorn i alt gnålet. Hva synes du om denne, fra Halvor Thengs, en munter SV-er i Egersund: «Slik snakker du med barna om de nye statsrådene.»

– Ja, vel, ja. Uansett hva SV-ere og andre venstrevridde personer måtte finne på å si, så bryr jeg meg null og niks. De får bare holde på, og så skal jeg gjøre jobben min.

– Du var knapt utnevnt til innvandrings- og integreringsminister før du kunne love «en rekke innstramningstiltak som skal sendes på høring før nyttår». Første forslag kom mandag og gjelder fingeravtrykk. Hvorfor er det viktig å kunne oppbevare disse i ti år?

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.