Annonse
00:00 - 09. oktober 2015

Pressemeldingenes dag

Annonse

Organisasjonene må rase for å få oppmerksomhet: «Ofrer psykisk helse på forenklingens alter.» «Enslige minstepensjonister er den desidert største taperen.» «– Vi ser på dette budsjettet mer som halvtomt enn som halvfullt.» «En hardt pressa sektor blir fortsatt sulteforet.» «Regjeringens store enøk-bløff.» «Et virkelighetsfjernt budsjett.» «Norsk Folkehjelp er skuffet over manglende søkelys på lokale ressurser i beredskap og krisehåndtering.» Men hva skuer våre lyseblå – noen er positive! «Et budsjett som ser ut til å sko oss for vinterføret» (NHO). «En konkurransedyktig selskapsskatt» (NHO). «Oppløftende med netto skattelettelser» (NHO Reiseliv).

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse