Annonse
00:00 - 23. oktober 2015

Kort politisk kommentar

Foto: Ellen Lande Gossner
Annonse

Det blir flest kvinner på toppen i Oslo rådhus de neste årene, med kvinnelig ordfører og varaordfører og fem kvinner av åtte totalt i byrådet. De skal ha ansvar for snorklipp og nobelseremoni og skole og helse og kultur og byutvikling og miljø. Og da sitter gutta igjen med resten: Toppledervervet og finans og næring. Herved opprettes folkeaksjonen for ­jobbytte mellom Geir Lippestad og Inga Marte Thorkildsen: Ja til moderat SV-er med makt over Aker Brygge-eliten og ja til advokaterfaring i eldreomsorgen. Det må da bli langt mer effektivt for begge sektorer.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.