Annonse
00:00 - 23. oktober 2015

Kort politisk kommentar

Foto: Ellen Lande Gossner
Annonse

Det blir flest kvinner på toppen i Oslo rådhus de neste årene, med kvinnelig ordfører og varaordfører og fem kvinner av åtte totalt i byrådet. De skal ha ansvar for snorklipp og nobelseremoni og skole og helse og kultur og byutvikling og miljø. Og da sitter gutta igjen med resten: Toppledervervet og finans og næring. Herved opprettes folkeaksjonen for ­jobbytte mellom Geir Lippestad og Inga Marte Thorkildsen: Ja til moderat SV-er med makt over Aker Brygge-eliten og ja til advokaterfaring i eldreomsorgen. Det må da bli langt mer effektivt for begge sektorer.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse