Annonse
00:00 - 30. oktober 2015

Frykt og beven i Bærum

Illustrasjonsfoto: Morgenbladet
Annonse

FORELDRE I ASKER OG BÆRUM – VÅKN OPP! Det er ingen ringere en politiets ungdomspatrulje som henvender seg direkte til mor og far på Facebook: Ingen ansvarlige voksne til stede ved ungdomsfester! Selv om over syv tusen forståelsesfulle liker posten, spørs det om caps lock og utropstegn har noen effekt. Aftenposten har nemlig snakket med hytteforeldrene i Asker og Bærum, anonymt selvfølgelig. Mye tyder på at festen fortsetter, her ifølge moren til tre døtre: «Vi vil gjøre som vi pleier. Litt egoisme og litt naivitet. Det vil helst gå bra. Dessuten finnes taxi – heng en 500-lapp på kjøkkentavlen til nødbruk.»

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse