Annonse
00:00 - 09. oktober 2015

Brøl i jungeltelegrafen

Annonse

En melding dukker opp i SVs innboks på Facebook. «Hva blir gjort for å minke antall tigere i Norge?». SV svarer pliktskyldigst om at dette er et fattigdomsproblem, og må løses med utdanning og så videre, men spørsmålsstilleren fortsetter: «Tigere burde ikke få gå fritt.» SV svarer: De er mennesker og fortjener respekt! Men spørsmålsstiller er ikke fornøyd: «Tigere er ikke mennesker, de er villdyr.» Full støtte herfra til avsenderen, Facebook-gruppen Få tigerne vekk fra Kristiansand. SVs ultraliberale kattedyrpolitikk virker direkte naiv og snillistisk.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.