Annonse
00:00 - 09. oktober 2015

Brøl i jungeltelegrafen

Annonse

En melding dukker opp i SVs innboks på Facebook. «Hva blir gjort for å minke antall tigere i Norge?». SV svarer pliktskyldigst om at dette er et fattigdomsproblem, og må løses med utdanning og så videre, men spørsmålsstilleren fortsetter: «Tigere burde ikke få gå fritt.» SV svarer: De er mennesker og fortjener respekt! Men spørsmålsstiller er ikke fornøyd: «Tigere er ikke mennesker, de er villdyr.» Full støtte herfra til avsenderen, Facebook-gruppen Få tigerne vekk fra Kristiansand. SVs ultraliberale kattedyrpolitikk virker direkte naiv og snillistisk.

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse