Annonse
00:00 - 09. oktober 2015

Brøl i jungeltelegrafen

Annonse

En melding dukker opp i SVs innboks på Facebook. «Hva blir gjort for å minke antall tigere i Norge?». SV svarer pliktskyldigst om at dette er et fattigdomsproblem, og må løses med utdanning og så videre, men spørsmålsstilleren fortsetter: «Tigere burde ikke få gå fritt.» SV svarer: De er mennesker og fortjener respekt! Men spørsmålsstiller er ikke fornøyd: «Tigere er ikke mennesker, de er villdyr.» Full støtte herfra til avsenderen, Facebook-gruppen Få tigerne vekk fra Kristiansand. SVs ultraliberale kattedyrpolitikk virker direkte naiv og snillistisk.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt