Annonse
18:14 - 10. september 2015

Uten spindoktorer blir det ingen samfunnsdebatt

All Makt valgspesial, episode 3: Politisk dramalama.

Annonse

Om serien:

«All makt» er en uhøytidelig og improvisert videopodcast fra valgkampen, presentert av satiresiden Opplysningskontoret.org. Sendingene ledes av Eirik Bergesen, som gjennom ti år prøvde å redde verden gjennom fotnoter i UD. Nå redder han verden vits for vits. I tillegg til Opplysningskontore, skriver han for Nytt på nytt og Dagbladet Magasinet, og han har tidligere skrevet for blant annet «Storbynatt» med Bård og Harald, «Riksforsamlinga» med Are Kalvø og «Anne-Kat».

Regi og foto er ved Lars Myhren Holand, erfaren pressefotograf (blant annet for Dagbladet Magasinet, A-magasinet og Kagge Forlag) som akkurat har oppdaget at det også er en rec-knapp på kameraet. Andreas Brekke har lagd grafikk, mot at han ikke blir forstyrret med andre ting, siden han egentlig er lærer, og det er viktigere enn dette.

«All makt» sendes gjennom valgkampen fra utenfor Stortinget eller andre steder makt samles. Sendeskjemaet er spontant, men avsluttes med en livespesial kl. 23 på valgnatta.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Vi har inntil 10 prosent rabatt for nye abonnenter. Bli abonnent
Annonse