Annonse
09:56 - 02. januar 2015

Rus med alle midler

Annonse

KRIMNYTT

Yellow Tail er et av Australias største vinmerker – bare Vinmonopolet solgte over 320 000 liter i fjorårets første ni måneder. Men det ser ut til at ikke alle i vinhuset nøyer seg med å gi kundene et kick på lovlig vis. En av de tre brødrene som eier selskapet er siktet for å ha dyrket «kommersielle mengder av en ulovlig plante» i en politiaksjon der det ble beslaglagt marihuana og metamfetamin for 90 millioner kroner, melder Sydney Morning Herald. Marcello Casella skal i retten i januar.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt