Annonse
09:56 - 02. januar 2015

Rus med alle midler

Annonse

KRIMNYTT

Yellow Tail er et av Australias største vinmerker – bare Vinmonopolet solgte over 320 000 liter i fjorårets første ni måneder. Men det ser ut til at ikke alle i vinhuset nøyer seg med å gi kundene et kick på lovlig vis. En av de tre brødrene som eier selskapet er siktet for å ha dyrket «kommersielle mengder av en ulovlig plante» i en politiaksjon der det ble beslaglagt marihuana og metamfetamin for 90 millioner kroner, melder Sydney Morning Herald. Marcello Casella skal i retten i januar.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.