Annonse
15:20 - 02. januar 2014

Vil du ha kvittering? Ja takk!

Annonse

Redaksjonen kan ikke ha det på seg at den står samlet bak forrige utgaves rasende notis, der det raljeres over pliktoppfyllende butikkmedarbeideres rutinespørsmål: «Vil du ha kvittering?» Det er ikke slik at vi alle løper fra spørsmålet og fra kvitteringen. Noen av oss svarer: Ja takk! Kan man annet gjøre, når Edward Snowden og Dagbladet til stadighet avslører at vi etterlater oss digitale spor hvor enn vi går, med rom for å manipulere sporene på deres vei gjennom cyberspace? Hva kan vi stille opp med den dagen Rema 1000 tømmer kontoen for 1000 kroner etter et 100-kroners kjøp, hvis vi ikke har kvittering? På håndfast, beviselig papir! Det eneste irritasjonsmoment denne skribent har merket seg, er at flere, ikke Rema 1000, men Platekompaniets ansatte for eksempel, legger kvitteringen i posen. Slutt med det! Jeg vil ha den i hånden, så i lommeboken. Som håndfast bevis.

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse