Annonse
15:19 - 02. januar 2014

Skjønnheten i byråkratiet

Annonse

Ny regjering, ny skattepolitikk: Gjennom hele 22 punkter peker Finansdepartementet på hvilke endringer som trer i kraft i vårt alles skatteliv i 2014. Det meste er den type endringer en hvilken som helst rødgrønn regjering også ville ha innført, som lavere selskapsskattesats og økt skattefri sparesum for de unge boligsparerne. Men så heter det: «Serveringssteder, frisører og skjønnhetspleiere samt bilverksteder og bilpleiebransjen må fra 1. januar 2014 føre en daglig oppdatert oversikt over hvilke personer som til enhver tid er på jobb. Formålet med reglene er å motvirke svart arbeid.» Vi regner med at manikyrsalongsjefen vil sukke tungt over det Frp-styrte samfunnets bidrag til byråkratisering av virksomheten.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse