Annonse
04:15 - 10. januar 2014

Observasjoner i morgenrush

Annonse

Hver morgen mellom klokken 8.45 og 8.55 går en mann gjennom Oslo mens han leser en bok. Han har midtskill, svart jakke og blikket stivt rettet inn i boken, som han holder med én hånd. Han går Fredensborgveien retning nord fra sentrum, men ved Maridalsveien tar han til venstre, inntil han ifølge spredte observasjoner krysser veien ved Telthusbakken. Hva leser han? Trolig krim. Hvorfor leser han? Synes han det er kjedelig å gå? Er han strebersk (hvorfor ikke da lese fag?) Hvordan holder han balansen? Slik lurer vår medarbeider, som møter mannen daglig på vei til jobb men aldri har turt å spørre.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse