Annonse
04:20 - 10. januar 2014

Internasjonal motstand mot Bryggen-bybane

Annonse

Med flertallsregjering, EØS-avtale og klimaendringer er det lett å bli apatisk. Kan man påvirke noe som helst lenger? Da er sider som underskrift.no gode å ha. Siden gjør det enkelt for nordmenn å starte underskriftskampanjer, og det er ingen grenser for hva du kan støtte eller protestere mot. Blant de mest populære kampanjene i skrivende stund er kampen for å få tannlegebehandling inn i folketrygden, og en kampanje mot at fergen «Austevoll» betjener strekningen Larsnes-Kvamsøy i Møre og Romsdal. Men det går også an å engasjere seg for den vide verdens velferd. Under fanen «Politikk – internasjonal» finner vi kampanjen mot at den nye bybanetraseen i Bergen skal gå over Bryggen. 887 personer har så langt skrevet under.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt