Annonse
04:20 - 10. januar 2014

Internasjonal motstand mot Bryggen-bybane

Annonse

Med flertallsregjering, EØS-avtale og klimaendringer er det lett å bli apatisk. Kan man påvirke noe som helst lenger? Da er sider som underskrift.no gode å ha. Siden gjør det enkelt for nordmenn å starte underskriftskampanjer, og det er ingen grenser for hva du kan støtte eller protestere mot. Blant de mest populære kampanjene i skrivende stund er kampen for å få tannlegebehandling inn i folketrygden, og en kampanje mot at fergen «Austevoll» betjener strekningen Larsnes-Kvamsøy i Møre og Romsdal. Men det går også an å engasjere seg for den vide verdens velferd. Under fanen «Politikk – internasjonal» finner vi kampanjen mot at den nye bybanetraseen i Bergen skal gå over Bryggen. 887 personer har så langt skrevet under.

ALLEREDE ABONNENT?
Kjøp abonnement
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Mitt inntrykk er at mange store givere tror man kan bestille den forskningen man trenger.»