Annonse
13:48 - 20. desember 2013

Vil du ha kvittering? Ikke tale om!

Annonse

Matkjedene kan samarbeide så mye de vil, men slutt alle sammen, slutt å spørre om jeg vil ha kvittering! Jeg vil ikke ha kvittering. Kanskje en gang i halvåret når vi handler for foreldregruppen, men ellers aldri. Fra langt bak i køen hører jeg de breker: Kvittering? Høyere og høyere blir det, og når det er min tur klarer jeg ikke mer. Det gjelder å være kvikk etter at koden er tastet. I samme sekund som «godkjent» kommer, må du røske posen med deg og fly ut. Likevel spør de, når du er borte, ja, om du var død.

ALLEREDE ABONNENT?
Inntil 40 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

«Staten har i årevis forfulgt og dømt folk som ikke har gjort seg skyldig i noe ulovlig. Ofrene for den omfattende systemsvikten som er avslørt gjennom den såkalte trygdeskandalen,…»