Annonse
13:48 - 20. desember 2013

Vil du ha kvittering? Ikke tale om!

Annonse

Matkjedene kan samarbeide så mye de vil, men slutt alle sammen, slutt å spørre om jeg vil ha kvittering! Jeg vil ikke ha kvittering. Kanskje en gang i halvåret når vi handler for foreldregruppen, men ellers aldri. Fra langt bak i køen hører jeg de breker: Kvittering? Høyere og høyere blir det, og når det er min tur klarer jeg ikke mer. Det gjelder å være kvikk etter at koden er tastet. I samme sekund som «godkjent» kommer, må du røske posen med deg og fly ut. Likevel spør de, når du er borte, ja, om du var død.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt