Annonse
15:08 - 04. juli 2013

Den rasende notis: Få med PÅ!

Annonse

Annonsen skriker: Billigste måte å fly til Portugal! Å så da? Vi venter! Jeg skriker tilbake: Dere må ha med PÅ. Får ikke fred før PÅ er kommet. Lenger ute i Aftenposten, i en sak om amerikansk overvåking:«Infrastrukturanalytikere er folk som har som oppdrag å finne nye måter å tappe eller overvåke nettet og telefontrafikken.» Lalala!!! Må lage høy lyd i hodet for å unngå det indre skriket etter PÅ. Gatelangs, en mann til en annen: «Vi har inngått avtale om en langt mer effektiv måte å håndtere utestående fordringer.» Jeg holder pusten til det i en annen samtale kommer fykende et riktig etterhengt PÅ. Men da blir det utestående fordring i den. Blir det for mange ord mellom «måte» og «på» kan man ty til det gamle «hvorved»: Å droppe på er den sikreste måte hvorved man mister folks oppmerksomhet og i stedet gjør dem alldeles ute av seg, inne i seg. Ekla mekla dong sjong filli fong issa bissa topp stopp.

Annonse