Annonse
08:29 - 01. februar 2013

En trist promille

Annonse

USAs økonomi krympet med 0,1 prosent (omregnet til årsvekst) i siste kvartal i fjor, melder The New York Times. Kutt i statlige utgifter, blant annet til forsvaret, får skylden for nedgangen i bruttonasjonalprodukt. Den negative effekten av statlig sparing ser ut til å trumfe den positive effekten av lavrentepolitikk. Fra 1. mars inntreffer nye budsjettkutt, i tråd med en avtale mellom republikanere og demokrater fra 2011, dersom de ikke blir enige om en ny avtale innen da.

MR

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.