Annonse

Annonse

08:58 - 01. februar 2013

«Digital natives»

Tre elever ved Nesbru videregående skole i Asker deltar i konkurransen om Holbergprisen 2013. Forskningsprosjektet deres handler om identitet på sosiale medier.

Bør foreldre legge ut bilder av barna sine?

 

Kine Unhjem (18)

Barn som vokser opp med at det legges ut bilder, venner seg kanskje til det, men jeg hadde ikke likt det noe særlig om det var meg. Vi legger ikke ut mange bilder av hverandre i min familie. Mor la ut noen bilder for tre-fire år siden. Det var sikkert ikke så mange som så dem, men jeg ba henne fjerne dem. Jeg vil helst ha kontroll på hvilke bilder som ligger ute.

Lese mer?

Artikkelen er 262 ord lang.

Ukespass

Les mer om Partikkel og artikkelkjøp her.

Spørsmål? Kontakt oss på tlf 23 33 91 80 eller abo@morgenbladet.no.

Annonse