Annonse
15:19 - 17. januar 2013

Den rasende notis: leveranser

Annonse

Vi leverer på omsorg. Vi leverer på vei og bane. Vi leverer på barnehage. Vi leverer meg i ræva! Voksne folk, sitter i regjering og greier, men snakker som tullinger! Bud og visergutter leverte varene, de leverte PÅ DØRA, i esker, tønner, eller bare med strikk og stropp, og postbudet leverer de pakkene postkassen kan romme. Så ble det billedlig tale i musikkanmeldelsene. Unit Five leverte varene på From Gokk with Love i 1979, The Clash også, men når vi kommer til 2008 og platen Sushi og golf, skriver anmelderne at Unit Five leverer, som også Foo Fighters. Hva leverte de? Musikk som innfridde forventningene. Som om vi var fornøyd med det forventede! Den kunstner som bare leverer, gjør noe halvgodt, mens den som leverer i regjering prøver å høres ut som en tøffing i næringslivet, men oppnår bare å lyde som en av konsulentene innleid til seminaret i sin tid om bestiller-utførermodellen.

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse