Annonse
04:00 - 24. desember 2010

VG slår tilbake

Aslak Bonde burde mene noe selv, ikke prøve å kneble debatten, mener politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit.

Annonse

– Den islamistiske selvmordsbomberen er et resultat av den muslimske tilbakeståenhet i forhold til Vesten, hevdet Olav Versto i en kommentar i VG sist uke. Hvis muslimer skal svare for terrorisme, må VGs sjef svare for om de er for eller mot Versto, responderte politisk kommentator Aslak Bonde i Morgenbladet. Derfor spør vi deg: Er du enig med Versto?

– Bonde har skrevet en svært forvirret kommentar. Slik jeg leser ham, mener han at Verstos kommentar ikke skulle stått i avisen. Hadde jeg ment at den ikke burde vært på trykk, hadde den ikke vært på trykk. Jeg stiller høye krav om at de signerte kommentarene i VG skal være gjennomarbeidede og gode, men jeg legger meg ikke opp i hva den enkelte kommentator mener.

– Hva tenker du om Bondes resonnement: at Versto stiller alle muslimer til ansvar for terrorangrep, og at VG, hvis man skal følge den logikken, må stilles til ansvar for Verstos kommentarartikkel?

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt