Annonse
04:00 - 24. desember 2010

VG slår tilbake

Aslak Bonde burde mene noe selv, ikke prøve å kneble debatten, mener politisk redaktør i VG, Hanne Skartveit.

Annonse

– Den islamistiske selvmordsbomberen er et resultat av den muslimske tilbakeståenhet i forhold til Vesten, hevdet Olav Versto i en kommentar i VG sist uke. Hvis muslimer skal svare for terrorisme, må VGs sjef svare for om de er for eller mot Versto, responderte politisk kommentator Aslak Bonde i Morgenbladet. Derfor spør vi deg: Er du enig med Versto?

– Bonde har skrevet en svært forvirret kommentar. Slik jeg leser ham, mener han at Verstos kommentar ikke skulle stått i avisen. Hadde jeg ment at den ikke burde vært på trykk, hadde den ikke vært på trykk. Jeg stiller høye krav om at de signerte kommentarene i VG skal være gjennomarbeidede og gode, men jeg legger meg ikke opp i hva den enkelte kommentator mener.

– Hva tenker du om Bondes resonnement: at Versto stiller alle muslimer til ansvar for terrorangrep, og at VG, hvis man skal følge den logikken, må stilles til ansvar for Verstos kommentarartikkel?

ALLEREDE ABONNENT?
Begrenset sommertilbud
Inntil 50 % rabatt
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse