Annonse
04:00 - 20. november 2009

Serie: Typisk 00-tallet

Annonse

 • Morgenbladet viderefører 00-tallserien etter mønster av serien på kultursidene i sommer, der samfunnsaktører og intellektuelle oppsummerte tiåret vi snart legger bak oss: Når tok den intellektuelle epoken vi kaller «nittitallet» slutt? Vi spør noen av landets fremste fagfolk og formidlere om hva som er typisk 00-tallet på deres felt. Hvilke trender og mentalitetsendringer har preget århundrets første tiår? Hvordan vil 00-tallet bli beskrevet om femti år?

  Forrige uke: Hans Petter Graver.

  Neste uke: Kjell Arne Røvik.

 • Lese mer?

  ALLEREDE ABONNENT?
  ABONNEMENT
  Fra kr 39,-
  per uke ved kjøp
  av 12 mnd abonnement
  Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
  Annonse

  Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

  Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

  Mer fra Aktuelt