Annonse
04:00 - 20. november 2009

Serie: Typisk 00-tallet

Annonse

 • Morgenbladet viderefører 00-tallserien etter mønster av serien på kultursidene i sommer, der samfunnsaktører og intellektuelle oppsummerte tiåret vi snart legger bak oss: Når tok den intellektuelle epoken vi kaller «nittitallet» slutt? Vi spør noen av landets fremste fagfolk og formidlere om hva som er typisk 00-tallet på deres felt. Hvilke trender og mentalitetsendringer har preget århundrets første tiår? Hvordan vil 00-tallet bli beskrevet om femti år?

  Forrige uke: Hans Petter Graver.

  Neste uke: Kjell Arne Røvik.

 • ALLEREDE ABONNENT?
  Kjøp abonnement
  Inntil 50 % rabatt
  Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
  Annonse