Annonse
04:00 - 31. oktober 2008

Fakta

Annonse

Detroit

Den største byen i Michigan.

Hjembyen til både General Motors, Ford og Chrysler og kjent som kjernen i amerikansk bilindustri, har også vært en viktig by for moderne populærmusikk. Er fremdeles et viktig handelssentrum, men har likevel opplevd en jevn befolkningslekasje til forstedene siden storhetstiden på 1950-tallet.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt