Annonse
04:00 - 31. oktober 2008

Fakta

Annonse

Detroit

Den største byen i Michigan.

Hjembyen til både General Motors, Ford og Chrysler og kjent som kjernen i amerikansk bilindustri, har også vært en viktig by for moderne populærmusikk. Er fremdeles et viktig handelssentrum, men har likevel opplevd en jevn befolkningslekasje til forstedene siden storhetstiden på 1950-tallet.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.