Annonse
04:00 - 04. juli 2008

Globalt

Annonse

Terapi hjelper

I hvert fall i Saudi-Arabia: Der skal visstnok alle kvinner som har sittet fengslet for ekstremistiske tilbøyeligheter ha blitt løslatt, etter å ha gjennomført terapiprogrammer organisert av landets myndigheter. Terapien skal ha funnet sted i kvinnenes hjem, med familien til stede, og etter sigende vært så vellykket at den har fått kvinnene til å forlate sine ekstreme standpunkter.

Tariq Alhomayed, redaktør for den arabiske avisen Asharq Al-Awsat, hevder at Saudi-Arabia generelt har vært langt forut for sin tid i kampen mot terrorismen. Da USA tok fatt på krigen mot terror i 2001, hadde Saudi-Arabia, ifølge Alhomayed, allerede holdt på i flere år.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt