Annonse
04:00 - 04. juli 2008

Globalt

Annonse

Terapi hjelper

I hvert fall i Saudi-Arabia: Der skal visstnok alle kvinner som har sittet fengslet for ekstremistiske tilbøyeligheter ha blitt løslatt, etter å ha gjennomført terapiprogrammer organisert av landets myndigheter. Terapien skal ha funnet sted i kvinnenes hjem, med familien til stede, og etter sigende vært så vellykket at den har fått kvinnene til å forlate sine ekstreme standpunkter.

Tariq Alhomayed, redaktør for den arabiske avisen Asharq Al-Awsat, hevder at Saudi-Arabia generelt har vært langt forut for sin tid i kampen mot terrorismen. Da USA tok fatt på krigen mot terror i 2001, hadde Saudi-Arabia, ifølge Alhomayed, allerede holdt på i flere år.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.