Annonse
04:00 - 21. desember 2007

Hva øns­ker du for 2008?

Annonse

Sonia Auca (23), hushjelp, La Paz, Bolivia:

Da jeg var 14 flyttet jeg til mine søsken i byen, fordi det ikke var mulig å fortsette på skolen. Min drøm er å bli sykepleier. Men det er vanskelig, fordi jeg har en liten pike. Det finnes en skole, hvor man kan bo med barn. Men det er dyrt. Jeg vil gjerne tilbake til landet. Jeg vil gjerne hjelpe fattige folk på landet.

Serge Dupont (37), lærer, Paris, Frankrike:

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt