Annonse
04:00 - 12. oktober 2007

Blood Diamond

Annonse

Amerikansk spillefilm fra 2006 om diamanthandel og -smugling med et borgerkrigsherjet Sierra Leone som bakteppe. Med Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou og Jennifer Connelly i hovedrollene. Regi: Edward Zwick.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt