Annonse
04:00 - 12. oktober 2007

Blood Diamond

Annonse

Amerikansk spillefilm fra 2006 om diamanthandel og -smugling med et borgerkrigsherjet Sierra Leone som bakteppe. Med Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou og Jennifer Connelly i hovedrollene. Regi: Edward Zwick.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.