Annonse
04:00 - 07. september 2007

Globalt

Annonse

Et tilbud Hu Jintao ikke kan si nei til

Den tyske forbundskansleren Angela Merkel har lansert en ny modell for å få ned utslippene av klimagasser. Hun vil tildele kvoter per hode. Tanken er at utviklingsland tillates å øke sine utslipp, mens i-land må redusere sine til de to sidene møtes, skriver EU Observer. Hensikten er å lokke Kinas president Hu Jintao og andre folkerike u-land til å bli med i et kvoteregime. USA nekter å påta seg klimaforpliktelser så lenge Kina og India slipper unna, men spørsmålet er om Merkel-modellen frister landet som sammen med Norge topper listen over klimagassutslipp per person.

MR

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt