Annonse
04:00 - 15. desember 2006

Sent ute

Annonse

Det finnes knapt bedre anledninger enn desember måned til å kontemplere det faktum at man er for sen. Hvis man altså har tid til slikt.

Etter å ha brukt flere dager på å regne ut hvor mye tid jeg bruker på å få gjort det jeg skal, kontra de arbeidsdagene og den nattesøvnen som forsvinner ved at jeg enten sitter ganske stille og tenker på alt jeg har å gjøre, eller gjør andre ting i stedet, så er jeg kommet til at jeg i grunnen ikke er så travel som jeg gjerne vil ha det til (uten at jeg ville drømme om å si det til noen, akkurat).

Da jeg fremdeles hadde mulighet til å forfatte denne spalten innen leveringsfristen, for eksempel, brukte jeg en halv dag til å sitte på kontoret sammen med Min Venninne Ofelias Bror og komponere en lett popsang med det fengende refrenget “Pro-crasti-naaaation! Ta da dum pro-crasti-naaaation! Ta da”. Du får sette melodi til selv, men jeg kan love deg at om du treffer riktig, får du ikke sangen ut av hodet på en stund.

Allerede abonnent?
Fra
189 kroner
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning.
Du får alt stoffet som er i papiravisen,
eksklusive nettsaker, eAvis
og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse