Annonse
04:00 - 30. juni 2006

Islam vs islamisme

Annonse

Islam er en religion på linje med kristendommen som praktiseres over hele verden. Islamisme er en bevegelse som hevder at Islam er noe mer enn en religion, at det også er politikk, og at statsmakten derfor må følge islamsk lære. På globalt nivå utgjør islamistene en svært liten prosentandel av muslimene. Men i enkelte land, som i Egypt og i de palestinske områdene, har de etter hvert fått betydelig gjennomslag.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt