Annonse
04:00 - 23. juni 2006

Dette er saken

Annonse

Anne Aasheim fikk torsdag jobben som ny sjefredaktør i Dagbladet. Aasheim (44) startet karrieren 16 år gammel som frilansjournalist i Varden. De siste 19 årene har hun jobbet i NRK. Som leder av Nyhetsdivisjonen (2001–2005) gjennomførte hun store nedbemanninger. Siden mars har Aasheim jobbet med å utarbeide en ny strategi for NRK og organisasjonen. Hun tiltrer som redaktør i Dagbladet 14.august i år.

Dagbladet er Norges nest største løssalgsavis. Avisen har i flere år slitt med fallende opplag for papirutgaven og bråk rundt nedbemanningsprosesser.

Lese mer?

— Prøv Morgenbladet —
Det er
ettertanken
som teller
Inntil 30% rabatt
Bestill her
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.