Annonse
04:00 - 27. mai 2005

– For dårlig samarbeid

Annonse

– Slik det er i dag er samarbeidet på Svalbard mellom Longyearbyen og Ny-Ålesund altfor dårlig. Vi ønsker å tvinge frem samarbeid på en bedre måte, sier leder for Forsknings- og utdanningskomiteen på Stortinget, Rolf Reikvam (SV).

– For meg er det helt åpenbart at vi er nødt til å få til en bedre koordinering. Vi skal diskutere det i komiteen og jeg håper vi kan bli enige om å legge sterkere føringer for hvem som bør ha et slikt ansvar, sier han.

Reikvam har ingen tro på et koordineringsorgan som Svalbard Science Forum, men mener Universitetssenteret på Svalbard (UNIS) selv må ta ansvaret for en slik jobb.

Lese mer?

ALLEREDE ABONNENT?
ABONNEMENT
Fra kr 39,-
per uke ved kjøp
av 12 mnd abonnement
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Du får alt stoffet som er i papiravisen, egne saker kun på nett, eAvis og hele arkivet med over 50 000 artikler.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Aktuelt