Annonse
00:00 - 27. april 2018

Livet etter Mongolia

Hva Ariel Levy lærte etter å ha mistet alt.

Sorgarbeid: – Det føles så unaturlig å miste et barn. Som om det er en forbrytelse mot naturen selv, sier Ariel Levy.
Annonse

«Hva er det med alle disse babyene! Det er jo galskap.»

En helt ny, mørkhåret en, med de nyfødtes lukkede ansikt, inntullet i naturfarger, på bestemors fang. En ved morens bryst, på vei inn i søvnen. En annen, også denne i naturfarget ulldrakt, men med klart blikk, på armen til sin mor, på vei opp trappen.

Ariel Levy bøyer seg frem over kafébordet. De brune øynene vider seg ut, sjokkert. Den amerikanske journalisten har lunsjpause mellom intervjuavtalene, hun er i Oslo for å snakke med pressen om sin nyeste bok, Når reglene ikke gjelder. Om at hun hadde alt hun trodde hun ønsket seg – en ektefelle, økonomisk sikkerhet, et hus med en hage og et etterlengtet barn i magen. Og så:

Annonse