Annonse
00:00 - 03. november 2017

Tysk og hvit og frisk

Annonse

Navn: Peter Jakob Kühn Jacobus Riesling trocken 2015. Område: Rheingau, Tyskland. Varenummer: 5624001. Pris: 190 kroner.

Selv nå i høstmørket kan det oppstå et akutt behov for frisk, tysk hvitvin i glasset. Da er det lurt å ha bestilt og hentet denne lille perlen fra Peter Jakob og sønnen Peter Bernhard Kühn i Rheingau. De var pionerer i arbeidet for å gjøre riesling-viner i Rheingau tørrere enn de pleide å være, og har etter hvert fått flere produsenter med på å redusere sødmen. Nettopp den friske og tørre stilen er husets varemerke. Jacobus-rieslingen har i tillegg en litt feit, nøttete stil i nesedraget, og smaker av både lime og grapefrukt. Dette er fin-fine saker.

Passer til: Fiskeretter av mange slag, både hverdagens fiskekaker og avanserte festretter.

TG

 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Mer fra Påfyll