Annonse

Annonse

00:00 - 10. november 2017

Sørstatene på Løkka

Way Down South BBQ restaurant

Ønsker du deg til en liten og uformell restaurant som i tillegg serverer smak av Sørstanene, da finnes stedet i Thorvald Meyers gate i Oslo. Way Down South har ikke så mange retter, så hvis du er flere enn to bestiller du alt. Vi var sju personer og vi fikk et tårn med beef brisket, pulled pork, pork ribs, crispy fried chicken og hanger steak sausage. Som tilbehør fikk vi: cornbread, coleslaw, mac’n chees, baked beans, habanero corn, sweet potato fries (som det står skrevet i menyen). Med andre ord: vi fikk alt som kjøkkenet kunne servere. Vi gikk mette og glade derfra med en stor pose mat som ikke ble fortært ved bordet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll

«Norsk Jæger og Fiskerforening lover 50 øre pr. par kråkeføtter som indleveres før utgangen av mai.»