Annonse
00:00 - 10. november 2017

Sørstatene på Løkka

Way Down South BBQ restaurant

Annonse

Ønsker du deg til en liten og uformell restaurant som i tillegg serverer smak av Sørstanene, da finnes stedet i Thorvald Meyers gate i Oslo. Way Down South har ikke så mange retter, så hvis du er flere enn to bestiller du alt. Vi var sju personer og vi fikk et tårn med beef brisket, pulled pork, pork ribs, crispy fried chicken og hanger steak sausage. Som tilbehør fikk vi: cornbread, coleslaw, mac’n chees, baked beans, habanero corn, sweet potato fries (som det står skrevet i menyen). Med andre ord: vi fikk alt som kjøkkenet kunne servere. Vi gikk mette og glade derfra med en stor pose mat som ikke ble fortært ved bordet.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll