Annonse
00:00 - 17. november 2017

Sauce béarnaise, for pokker!

Annonse

Sébastien Boudet: Sébastiens franska kokbok (Bonniers fakta, 2017)

På sin hyppig oppdaterte Instagram-profil fremstår han med en heftighet som får Per Sundnes til å virke behersket. Den franske bakeren og kokken Sébastien Boudets seneste bok byr på den ene herligheten etter den andre. Confitert steinsopp! Helstekt selleri! Bare én innvending: I en ellers strålende oppskrift på côte de bæuf foreslår han å droppe bearnessaus til fordel for en «fräsch tomatsallad». Man gir pokker ikke slipp på en anledning til å nyte keiseren av sauser, altså. Boudet tilgis bare fordi han gir en solid oppskrift på samme saus et annet sted i boken.

Red.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»