Annonse
00:00 - 17. november 2017

Hele Pennsylvania Avenue baker ikke

Hvis du blir invitert til Det hvite hus, følg én enkel regel: Spis deg mett først.

Foregangskvinne: Seksbarnsmoren Eleanor Roosevelt var den første presidentfruen som holdt sine egne pressekonferanser, skrev en daglig avisspalte og snakket på demokratenes landsmøte. Mat var hun ikke like opptatt av. Her med mannen og sønnen Franklin jr. i 1935. Foto: Bettmann / Contributor / Getty Images
Annonse

Nei, dette er ikke nok en infam lekkasje fra den burgerspisende presidenten som for øyeblikket innehar Det hvite hus. Det er et råd som sirkulerte i Washington under en ikonisk demokrat. For selv om Michelle og Barack Obama imponerte med økologisk, hjemmedyrket grønnkål, betyr ikke bra presidentpar nødvendigvis bra mat i 1600 Pennsylvania Avenue.

 

Se bare på Eleanor Roosevelt, aktivist, feminist og gift med Franklin D. Roosevelt. USAs lengstsittende førstedame (1933–1945) inviterte hundrevis av afroamerikanere til Det hvite hus, jobbet aktivt for å bedre kårene for flyktninger og var en utrettelig forkjemper for kvinners og arbeideres rettigheter.

Vi kan ikke love ketsjup til alle,
men vi lover å servere deg viktige saker hver dag.
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»