Annonse
00:00 - 03. november 2017

Godtegrisen hjelper akkurat deg.

Annonse

Hvordan bli kvitt ungens halloween-godteri uten at de merker det, spør helsebevisst redaktør. Matspalten svinger en brukket tryllestav og maner frem Godtegrisen som har svar: Spis det selv! Når de sover. Nam-nam. Inviter på voksenfest. Server voksenmat, salt og umami og trøffelmugg. Skjenk flittig i glassene. La timene gå. Kok kaffe og sett snopet på bordet. Da kommer trollungene frem i dine voksenvenner, og neste morgen er snopet vekk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.