Annonse

Annonse

00:00 - 08. september 2017

Rosa til meditasjon

Navn: Alphonse Mellot La Moussière Sancerre rosé 2014. Område: Loiredalen, Frankrike. Varenummer: 1414401. Pris: 210 kroner.

Søsknene Emmanuelle og Alphonse Mellot er nittende generasjon vinmakere i familien Mellot, og deres vinhus er et av de mest velrenommerte i Sancerre, som ligger innerst i Loiredalen midt i Frankrike. De lager mange viner, og ukens anbefaling er en elegant rosé, laget av pinot noir-druer dyrket på vinmarken La Moussière. Fargen er stilig, smaken diskret og behagelig, med litt pepper i ettersmaken. Dette er en perfekt apéritif-vin eller alene-vin, velegnet til meditativ ettertanke når vi skal overvære tautrekkingen om regjeringskonstellasjoner etter stortingsvalget. Kan også passe fint til et fat med ost og skinke.

TG

 

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll