Annonse

Annonse

00:00 - 08. september 2017

Rosa til meditasjon

Navn: Alphonse Mellot La Moussière Sancerre rosé 2014. Område: Loiredalen, Frankrike. Varenummer: 1414401. Pris: 210 kroner.

Søsknene Emmanuelle og Alphonse Mellot er nittende generasjon vinmakere i familien Mellot, og deres vinhus er et av de mest velrenommerte i Sancerre, som ligger innerst i Loiredalen midt i Frankrike. De lager mange viner, og ukens anbefaling er en elegant rosé, laget av pinot noir-druer dyrket på vinmarken La Moussière. Fargen er stilig, smaken diskret og behagelig, med litt pepper i ettersmaken. Dette er en perfekt apéritif-vin eller alene-vin, velegnet til meditativ ettertanke når vi skal overvære tautrekkingen om regjeringskonstellasjoner etter stortingsvalget. Kan også passe fint til et fat med ost og skinke.

TG

 

Annonse

Mer fra Påfyll