Annonse

Annonse

00:00 - 08. september 2017

Hei seil!

Hotell: Scandic Seilet Molde.

Det hender man skal til Molde, rosenes by, også utenom jazzfestivalsesongen. Man må bo et sted, og kanskje legge inn en treningsøkt under oppholdet, og her er vi ved denne anbefalingens hovedpoeng: Hotellet Scandic Seilet har treningsrom med utsikt. Selve rommet er lite og spartansk utstyrt, men det har utsikt i alle retninger, mot fjorden, fergene, byen og Kjell Inge Røkkes egen fotballstadion. Her er det noe å lære for alle hotellutbyggere som tror det gir mening å trene rommet med minst utsikt. Seilet har dessuten restaurant med utsikt, og med en akseptabel vinmeny, og bar i toppetasjen, hvor utsikten veier for ganske harry møbler.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. For mer godt lesestoff: Bli abonnent

Annonse

Mer fra Påfyll