Annonse
00:00 - 25. august 2017

Ta sjansen: Spy eller cola?

Dropseske: Dare to Compare – Bean Boozled

Annonse

Konseptet er enkelt. Halvparten av dropsene smaker digg. Den andre halvparten forferdelig. Altså: Når du får et brunt drops i hånden, vet du ikke hva det smaker. Enten smaker det cola, eller det spy. Det hvite dropset smaker våtservietter eller kokos. Det røde smaker hundemat eller jordbær. Med Dare to Compare – Bean Boozled blir godterispising supermorsomt. Perfekt for å dele. Smil for den oppvoksende generasjon. Hvor får du kjøpt det? USA, så klart!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll

«Rygterne beskylder keiseren for at sætte vel megen pris på et godt glas.»