Annonse
00:00 - 25. august 2017

Rop på ramen

Annonse

Ramen-bølgen har omsider nådd Norge. Lenge har vi kost oss med Sapporo ramenbar på Vulkan i Oslo, men lengtet etter mer variasjon, japansk øl til suppa og lengre åpningstid. Ramen overalt, til alle døgnets tider, sier vi. Nå får Sapporo og ramen-pionér Masaru Inage konkurranse av Koie Ramen, som snart åpner i Osterhaugsgate. Vi ser frem til karatekampen om hvem av dem som har mest autentiske nudler. Koie betyr i alle fall «kom hjem» på japansk, og gir dermed kiosken Haralds Vaffel sterk konkurranse i norsk verdirepresentasjon. Ramen er det beste og enkleste som er vanskeligst å lage selv. Vi står klare med smekke og chilisaus, og kan ikke vente til å få slurpe i oss mer av verdens beste japanske nuddelsuppe. Med ekstra shiitakesopp, takk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse