Annonse
00:00 - 25. august 2017

Rop på ramen

Annonse

Ramen-bølgen har omsider nådd Norge. Lenge har vi kost oss med Sapporo ramenbar på Vulkan i Oslo, men lengtet etter mer variasjon, japansk øl til suppa og lengre åpningstid. Ramen overalt, til alle døgnets tider, sier vi. Nå får Sapporo og ramen-pionér Masaru Inage konkurranse av Koie Ramen, som snart åpner i Osterhaugsgate. Vi ser frem til karatekampen om hvem av dem som har mest autentiske nudler. Koie betyr i alle fall «kom hjem» på japansk, og gir dermed kiosken Haralds Vaffel sterk konkurranse i norsk verdirepresentasjon. Ramen er det beste og enkleste som er vanskeligst å lage selv. Vi står klare med smekke og chilisaus, og kan ikke vente til å få slurpe i oss mer av verdens beste japanske nuddelsuppe. Med ekstra shiitakesopp, takk.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvernerklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.

Mer fra Påfyll