Annonse

Annonse

00:00 - 18. august 2017

Kjøkkenet er stengt!

Forbannet hotellgjest i pysjbukser slått ut av lokal fleksibilitet i sørlandsidyll.

Foto: Jack Garofalo / Paris Match / Getty Images

Etter å ha bodd i New York noen år, er jeg blitt miljøskadet. Jeg forstår ikke konseptet «kjøkkenet er stengt», som vi fortsatt må tolerere i Skandinavia.

I kosmopolen flyter maten i alle prisklasser, til alle døgnets tider, og restene flyter over i gatenes rotteparty. Men når jeg tar igjen litt søvn på kvelden under Arendalsuka, på vakre Strand Hotel, og våkner 21.30, er beskjeden fra resepsjonen krystallklar når jeg ringer for å forhøre meg om mat: Kjøkkenet er stengt.

– Hæ? Hva med en brødskive?

Lese mer?

UKEPASS
59,-
per utgave
Inkluderer også tilgang til arkiv og eAvis.
ABONNEMENT
Fra 199,-
per måned
Hold deg oppdatert på politikk, kultur og forskning. Inkluderer eAvis og tilgang til hele arkivet med over 50 000 artikler.

Annonse

Mer fra Påfyll