Annonse

Annonse

00:00 - 18. august 2017

Valgets kval

Vi ringte et utvalg mennesker vi lurte på hva stemmer og spurte dem rett ut: Hva skal du stemme? Og er det greit å snakke om det?

Enquete: Hege Storhaug (øverst fra venstre), Emma Clare Gabrielsen, Erlend Loe, Wasim Zahid (nederst fra venstre), Anine Kierulf og Amina Bile er blandt de spurte.

Politisk aktivist og informasjonsleder i stiftelsen Human Rights Service

– Hahaha, ja, du, jeg jobber i en politisk uavhengig tenketank, så det kan jeg ikke si. Men jeg kan fortelle at jeg ved stortingsvalg ofte får dette spørsmålet fra folk som er bekymret for innvandringens konsekvenser og som lurer på hva de skal stemme. Da svarer jeg at de må stemme Ap dersom de tilhører den sosialistiske siden og Frp dersom de tilhører den konservative siden.

Så da stemmer du på et av disse partiene selv?

HER !

Annonse