Annonse
00:00 - 04. august 2017

Den forsvunne frukt

Annonse

«Gjør det selv», skrek det fra grønne plakater i ulike blomsterhandlere før i vår. Også IKEA hang seg på oppfordringen. Å lage en egen kjøkkenhage i sommer, til og med på en skarve bygårdsbalkong, er blitt fremmet som en grønn trend. Og joda, tilfredsheten er stor når de første skuddene av markjordbær, tomater, sukkererter og rips kommer i juni. Gleden er enda større i juli, når arbeidet begynner å bære frukter, bokstavelig talt. Men blodet og svetten blander seg lett med tårer når man til slutt våkner til nattens uunngåelige fuglefest.

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Bli abonnent
Annonse

Les om hvordan vi behandler dine personopplysninger

Vi anbefaler deg å lese personvererklæringen og sette deg inn i hvordan vi behandler dine opplysninger. Den vil gi deg bedre oversikt over og kontroll på hva som brukes og lagres av dine persondata. Du finner all informasjon her.