Annonse
00:00 - 04. august 2017

Bakar Jon på Byrkjelo

Annonse

Vi valfarter til fjellheimen som aldri før, både utenlandske og norske, og Instagram flommer over av fjord- og seterbilder i alle nyanser av grønt og blått. Norgesferie > langdistansefly. Men det er altfor få bilder fra Bakar Jon på Byrkjelo i Sogn og Fjordane. Dra dit. Kjøp deg litt fjellchevre, litt brunostsjokolade, et stort, rundt brød og noen lokalbryggede pale ales, kjør videre til Stryn, ta kajakken ut på Lovatnet og sett deg ved bredden med utsikt til brearmene. Foruten en og annen underlig ståpadler, er det stille, og foreløpig fritt for avføring og selfiestenger. Værsågod!

Du har nå lest en gratis smakebit fra Morgenbladet. Vil du ha mer godt lesestoff? Akkurat nå er det opptil 50 prosent rabatt. Bli abonnent
Annonse