Annonse

Annonse

00:00 - 11. august 2017

Ahaan vet best

Restaurant: Ahaan Streetfood, Hegdehaugsveien i Oslo.

To venninner gjenforenes etter ferien, har mye å snakke om og finner et bord på Ahaan, en billigere versjon og underbruk av Plah, en av Skandinavias beste thai-restauranter, med adresse Hegdehaugsveien i Oslo. Vi bestiller kokkens meny, lar oss gjerne overraske, og får på bordet en riesling fra Pfalz-produsenten Acham-Magin.

Vinen er god, maten er god, men så fort det går da, gitt! «Litt mer opphold mellom hver rett!», oppfordrer vi, men neste rett kommer like fort, den sender vi tilbake, og så tar det veldig lang tid før vi igjen får kontakt med kelneren. Han er lærling, har bare vært en uke i jobben, så han kan tilgis.

Men så bestiller vi en flaske nummer to av samme vin. Den smaker ikke godt, den feite fylden fra forrige flaske er borte, ettersmaken er kort og litt emmen. Er det noe galt med akkurat denne flasken?

HER !

Annonse